Фізичний розвиток

Інструктор з фізкультури

Артюшенко Людмила Петрівна

Освіта
Середня дошкільна
Кваліфікаційна категорія
Спеціаліст
Стаж роботи
32 роки
Педагогічне кредо
“Дитину можна виховати ласкою та добротою і розумінням. Знаряддям і посередником виховання повинна бути любов, А метою – людяність.”

Працює в дошкільному закладі з 1982 року. Дошкільний заклад працює за авторською методикою М. М. Єфіменка «Театр фізичного виховання і оздоровлення дітей дошкільного та молодшого шкільного віку».

Методика передбачає розвиток рухової, емоційної, духовної та інтелектуальної сфери дитини та профілактичну та корекційну роботу з дітьми. Це корекція постави, плоскої ступні, дихальної системи, стимулювання м’язового тонусу у в’ялих дітей, подолання обмеженості рухів у суглобах «рухових жахів» у дітей. Заняття заряджають дітей світлою, позитивною енергією радості та насолоди.

В роботі з дітьми використовуються оздоровчі технології: комплекси дихальної гімнастики, вправи та ігри на зміцнення дихальної системи, імунна гімнастика, різні види самомасажу.

Дев’ять лікарів, даних природою для створення прекрасного здоров’я:

  • Сонячне світло. Сонячне проміння – сильний бактерицидний засіб. І чим більше шкіра приймає променів, тим більше запасає бактерицидної енергії.
  • Свіже повітря. Між народженням і смертю лежить життя, яке повністю залежить від дихання.
  • Чиста вода.
  • Природне харчування. Щоб мати живий, ясний, чистий розум, потрібно підтримувати кров у хорошому стані.
  • Голодування. Мета голодування: привести весь організм до повного одужання, само перебудови, до самооновлення всіх функцій. Голодування – це шлях до внутрішньої духовної чистоти.
  • Фізичні вправи.
ДНЗ №47 "Ладоньки"
×
Головна Блог Контакти